Solutii REMOTE

#stamacasa – Suntem alaturi de tine si afacerea ta prin oferirea de solutii de lucru REMOTE!


In contextul actual al luptei impotriva Coronavirus (Covid-19) multe firme au permis angajatilor lucrul de acasa. O comunicare buna intre angajati si angajati clienti este poate cel mai important lucru al afacerii voastre.

Noi, BIT CONSULTING, venim in sprijinul vostru prin oferirea de solutii REMOTE si suport tehnic nelimitat. Din fericire exista multe variante accesibile, cu plata sau gratuite, care sa va ajute in aceasta perioada.

Atat timp cat ai toate nevoile asigurate, munca de acasa poate devenii la fel de eficienta ca cea de la birou!

Solutii pentru FilleSharing si comunicare video

Remote WORK VPN
Pentru ca afacera sa functioneze este nevoie de o solutie eficienta de sharing a informatiilor , documentelor, contractelor intre angajati . Serviciul Remote Work VPN este o solutie sigura ce poate fi folosita oricand, de pe orice laptop sau desktop atata timp cat exista o conexiune stabila la internet.

FTP TRANSFER:
Este o solutie eficienta de transfer rapid a unor fisiere mici sau medii intre angajati sau angajati – clienti.  Este nevoie de un filleclient , se poate folosi gratuit FilleZilla

Skype:
Poate cea mai cunoscuta platforma de comunicare video este Skype. Aplicatia se poate instala atat pe telefon cat si pe laptop / desktop si se poate descarca de pe site-ul oficial skype aici www.skype.com. Se  poate folosi gratuit pentru o conferinta cu maxim 50 utilizatori si este destul de simpla de folosit. De asemenea regasim o serie de facilitati, precum share screen.

ZOOM
O optiune foarte buna pentru video conferinta este ZOOM. Este o aplicatie gratuita pana la 100 de participanti si cu o limitare de 40 de minute pe conferinta in varianta gratuita. Destul de intuitiva, are extrem de multe facilitati: share screen, fille sharing, organizare pe grupuri,  calendar share, inregistrare conferinta etc.
Daca va deranjeaza aceasta limitare de 40 de minute puteti achizitiona o licenta la costul de 15 eur/ luna /utilizator. Persona care are licenta instalata pe dispozitiv poate initializa conferintele  fara limitarea timpului.

Microsoft Office 365
Este o solutie business excelenta recomandata companiilor care vor sa aiba licenta pentru toate aplicatiile Microsoft : Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint, Microsoft Teams, si care sa acceze aceste date rapid si de oriunde.
Suntem parteneri Microsoft Office 365 iar echipa noastra va poate ajuta cu implemetarea acestei solutii in cadrul firmei voastre.

G Suite from Google -  Google Hangouts
 Google Hangouts face parte din abonamentul Google G Suite care se adreseaza intreprinderilor si care include o multime de alte servicii.
G Suite include posibilitatea de a utiliza Gmail cu o adresa de e-mail a companiei , spatiu suplimentar de stocare in cloud-Google Drive si multe altele beneficii pe langa optiunea dedicata conferintelor.

Acestea sunt doar o mica parte din optiunile existente pe piata. Echipa noastra va poate ajuta sa luati cea mai buna decizie pentru implementarea celei mai bune solutii. Nu ezitati sa ne contactati pe mail la adresa office@bitconsulting.ro sau la numarul de telefon: 021.326.44.70 sau Mob: 0726.111.550

Ce spun clientii

 • saatenGeorge Aldescu - Director general
  In anul 2009 am apelat la serviciile oferite de BIT Consultingpentru recuperarea datelor de pe un RAID  corupt.  In urma acestui eveniment  am decis sa externalizam departamentul de IT si sa incepem colaborarea cu BIT Consulting.  Au trecut 5 ani de cand au fost  alaturi de noi ...
  .............................................<<<citeste mai mult
 • paprikaPeter Marschall - CEO
  Due the to volatile IT recruitment, Paprika took the decision to "in-source" IT expertise in order to have consistent IT resource without the headache of directly managing the IT personnel process. We selected BIT Consultingto provide this service to our company and have not been let down by their team over the past 6 years .... .............................................<<<citeste mai mult
 • logosLaurentiu Mihaiu - General Manager
  Fiind o companie in continua dezvoltare, Logos Corporate trebuie intotdeauna sa se adapteze la ultimele standarde in materie de tehnologie IT. In 2005 am apelat la serviciile IT ale BIT Consultingiar in momentul de fata pot spune ca am facut o alegere buna....
  .............................................<<<citeste mai mult
 • svsGabriela Lukacs - Country Manager
  Am ales firma BIT Consultingpentru dezvoltarea si mentenanta aplicatiilor din cadrul companiei noastre. De la bun inceput am fost placut impresionata de calitatea si stabilitatea serviciilor prestate de acestia iar o caracteristica principala ...
  .............................................<<<citeste mai mult

Service calculatoare

Intampinati probleme cu laptopul sau cu unitatea desktop? Calculatorul nu se mai deschide sau una din componente nu mai este functionala si aveti nevoie sa o schimbati? Aveti nevoie de un upgrate de soft sau de instalarea unui driver? Este indicat sa apelati la un Service de Calculatoare profesional pentru a putea beneficia de servicii de calitate. In cazul in care sunteti intr-una din situatiile de mai sus nu ezitati sa ne contactati, echipa BIT Consulting va sta la dipozitie cu raspunsurile la toate aceste intrebari.