Loading website

#stamacasa

Suntem alaturi de tine si afacerea ta prin oferirea de solutii de lucru REMOTE!

work-from-home

Munca de acasa devine o noua normalitate pentru unele companii după terminarea pandemiei de COVID-19. O solutie buna de lucru remote este poate cel mai important aspect in lucru de acasa.

De la inceputul pandemiei si pana in prezent am identificat mai multe  solutii de lucru remote, astfel incat sa putem veni in  sprijinul companiilor care isi doresc o eficienta la fel de ridicata ca cea de la birou.

Interventii rapide 4 / 24 h
Interventii ONSITE si REMOTE
Suport tehnic telefonic si remote

15 ani de expertiza

Serviciile BIT Consulting garanteaza un mediu IT sigur si o structura de functionare la cele mai exigente standarde

Beneficiile Externalizarii IT 24/7

Suport IT 24/7 in Bucuresti si imprejurimi.Timp redus de raspuns la sesizari.Comenzi Online&Telefonice.

Solutii pentru FilleSharing si comunicare video

Remote WORK VPN
Pentru ca afacera sa functioneze este nevoie de o solutie eficienta de sharing a informatiilor , documentelor, contractelor intre angajati . Serviciul Remote Work VPN este o solutie sigura ce poate fi folosita oricand, de pe orice laptop sau desktop atata timp cat exista o conexiune stabila la internet.

FTP TRANSFER:
Este o solutie eficienta de transfer rapid a unor fisiere mici sau medii intre angajati sau angajati – clienti.

Serviciu de videoconferinta bazat pe cloud:
Zoom Cloud Meeting este cea mai folosita platforma care oferă servicii de apeluri video pe internet prin dispozitive mobile sau computere. Sistemul funcționeaza prin cloud și permite videoconferințe,  chat, apeluri audio, file sharing,  înregistrarea intalnirilor ….  Aplicatia se poate instala atat pe telefon cat si pe laptop / desktop.

Contacteaza echipa BIT Consulting !

In functie de necesitatile tale putem programa o interventie remote sau la tine la sediu!

ZOOM
O optiune foarte buna pentru video conferinta este ZOOM. Este o aplicatie gratuita pana la 100 de participanti si cu o limitare de 40 de minute pe conferinta in varianta gratuita. Destul de intuitiva, are extrem de multe facilitati: share screen, fille sharing, organizare pe grupuri,  calendar share, inregistrare conferinta etc.
Daca va deranjeaza aceasta limitare de 40 de minute puteti achizitiona o licenta la costul de 15 eur/ luna /utilizator. Persona care are licenta instalata pe dispozitiv poate initializa conferintele  fara limitarea timpului.

Microsoft Office 365
Este o solutie business excelenta recomandata companiilor care vor sa aiba licenta pentru toate aplicatiile Microsoft : Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint, Microsoft Teams, si care sa acceze aceste date rapid si de oriunde.
Suntem parteneri Microsoft Office 365 iar echipa noastra va poate ajuta cu implemetarea acestei solutii in cadrul firmei voastre.

G Suite from Google –  Google Hangouts
Google Hangouts face parte din abonamentul Google G Suite care se adreseaza intreprinderilor si care include o multime de alte servicii.
G Suite include posibilitatea de a utiliza Gmail cu o adresa de e-mail a companiei , spatiu suplimentar de stocare in cloud-Google Drive si multe altele beneficii pe langa optiunea dedicata conferintelor.

Acestea sunt doar o mica parte din optiunile existente pe piata. Echipa noastra va poate ajuta sa luati cea mai buna decizie pentru implementarea celei mai bune solutii. Nu ezitati sa ne contactati pe mail la adresa office@bitconsulting.ro sau la numarul de telefon: 021.326.44.70

  Programeaza o interventie

  Data

  Computer / Laptop

  Brand

  Sistem operare

  Nume

  Prenume

  Email

  Telefon

  Adresa

  Oras

  Mesaj

  Make an Appointment