card

Recuperare Date Card


BIT Data Recovery a recuperat cu succes poze si filmulete video de pe toate tipurile de Carduri de Memorie, carduri folosite in camere digitale , camere video sau oricare alte dispozitive de stocare. Daca ati sters un fisier accidental sau ati formatat cardul de memorie care contine toate fotografiile din vacanta sau de la oricare alta ocazie va putem ajuta sa le recuperati.

Este important sa nu mai folositi cardul de memorie si sa nu incercati recuperarea pozelor folosind un soft oarecare de pe internet. Service-ul nostru ofera DIAGNOSTICARE GARTUITA in maxim 24 de ore indiferent de modelul cardului.

Recuperare card SD:
Cardurile SD sunt utilizate de foarte multe dispozitive portabile, cum ar fi aparate foto digitale, camere video digitale, calculatoare personale, netbook-urile, PDA-uri, media playere, telefoane mobile, GPS, si console de jocuri video.

Oferim solutii de recuperare pentru pozele sterse accidental, formatate, corupte, de pe carduri SD. De asemena oferim solutii de recuperare si pentru urmatoarele tipuri de carduri: Mini SD, Micro SD, card XD , SDHC, micro SDHC, Multimedia Card MMC, Compact Flash Card, MS, MS Pro, MS Pro Duo.

Recuperare de date card XD:
Daca ati sters imaginile de pe cardul XD al camerei dvs., ati formatat cardul de greseala sau cardul XD a fost deteriorat va putem ajuta sa recuperati imaginile si fisierele video pierdute. Va asteptam in service pentru o analiza a cardului gratuita.

Recuperare de date card CF:
Compact Flash Card este un card de memorie digital folosit de multe camere foto digitale. Am recuperat date cu succes de pe carduri CF cu problema de natura LOGICA dar si FIZICA. In cazul in care detineti un card CF si nu mai puteti accesa pozele sau fisierele ne puteti vizita pentru o diagnosticare gratuita.

Situatii care au dus la pierderea pozelor de pe carduri de memorie:

  • stergere sau formatarea pozelor in mod accidental sau intentionat
  • coruperea pozelor ca urmare a deconectarii necorespunzatoare a cardului
  • coruperea sistemului de fisiere FAT32
  • deconectarea cardului de memorie din aparatul foto in timpul functionarii

Tipuri de fisiere recuperate de pe carduri de memorie in service-ul BIT Data Recovery:

  • formate fotografii: JPG, JPEG, TIF, GIF, TIF, PNG, BMP…
  • formate fisiere audio: MP3, WAV
  • formate fisiere video: AVI, MPG, MOV, MPEG, ASF, MP4, 3GP, MTS…
  • imagini in format RAW

In cazul in care intampinati probleme in accesarea pozelor de pe cardul de memorie ne puteti contacta pentru o diagnosticare gratuita. Mai multe detalii despre recuperarea datelor de pe card www.recuperaridate.ro

Laboratorul nostru

laborator

Recuperare de Date Stick

Stick-ul USB este cel mai utilizat mediu de stocare portabil. Aproape toti utilizatorii de PC detin macar un singur Stick USB.

Nu putine sunt cazurile care din diferite motive (stergere date, formatare, stick nerecunoscut, eroare de accesare, mufa usb indoita...) ajung in service-ul nostru pentru recuperarea datelor.

BIT Data Recovery va ofera Diagnosticare Gratuita indiferent de modelul sau capacitatea stick-ului. Pentru mai multe detalii accesati pagina recuperare date stick.