Loading website

Compania noastra

BIT Consulting & BIT Data Recovery

BIT -Romexpo-INTERNET-MOBILE

Firma  BIT CONSULTING PRO SRL a fost infiintata in 2005, iar de atunci a crescut progresiv, diversificand atat portofoliul de clienti, cat si cel de servicii.

BIT CONSULTING este firma care te poate ajuta sa iti rezolvi toate problemele IT. Putem fi partenerul tau de business pe termen lung, de la care primesti tot ce ai nevoie ca tu sa nu irosesti timp si bani cu gestionarea problemelor IT.

In 2007 am infiintat departamentul de recuperare date BIT DATA RECOVERY, care asigura servicii profesionale de recuperare a datelor de pe orice tip de hard ATA, SATA, SCSI, STICK USB, CARD SD, RAID 0, 5, 6, 10. Datorita investitiilor efectuate in echipamente si in specializarea tehncienilor, BIT DATA RECOVERY – departamentul specializat in domeniul recuperarilor de date din cadrul firmei BIT CONSULTING –  a devenit in prezent cel mai important laborator de recuperare date din Romania.

Datele firmei: BIT CONSULTING PRO SRL RO17497274; J40/7215/2005; Punct de lucru: Strada BALCIULUI, Nr. 7, Sector 2, Bucuresti, 021501, Romania

In calitate de organizatie certificata ISO 9001, ISO 27001 si cu o experienta de peste 15 ani in domeniul IT, echipa  BIT CONSULTING  poate sa aduca mai multa performata companiei tale.

Peste 15 ani de expertiza

Serviciile BIT Consulting garanteaza un mediu IT sigur si o structura de functionare la cele mai exigente standarde.

Certificare ISO 9001, ISO 27001

Sistem de management al securitatii datelor
Conform conditiilor din standardul ISO/IEC 27001:2013 / SR EN ISO/CEI 27001:2013

Echipa BIT prezenta la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor 2019

Despre echipa noastra

Suntem o echipa de tineri, pozitivi, angrenati in tot ce inseamna digital. Mai inainte de toate suntem oamenii de cuvant, care ne respectam termenele si promisiunile pe care le facem.

Promitem sa oferim servicii si solutii IT la cel mai inalt nivel!
Iti oferim solutii IT de externalizare si consultanta. Cu alte cuvinte venim la tine ori de cate ori suntem chemati pentru a remedia orice problema legata de reteaua ta de calculatoare. Oferim servicii IT personalizate pe nevoile fiecarui client pentru sustinerea obiectivelor de business.

Onestitate si transparenta
Lucram cu tine indeaproape, ne consultam, aducem clarificari si planuim strategii de imbutatatire a retelei.

Cunoaste echipa BIT CONSULTING!

Contacteaza echipa BIT Consulting!

021 326 4470

In functie de necesitatile tale cere o cotatie de pret pentru un abonament IT!

  Programeaza o interventie

  Data

  Computer / Laptop

  Brand

  Sistem operare

  Nume

  Prenume

  Email

  Telefon

  Adresa

  Oras

  Mesaj

  Make an Appointment