Loading website

Testimoniale clienti

Experienta  clientilor nostrii!

PAPRIKA STUDIO
Lucrez in productia de televiziune de cand ma stiu. Paprika ma provoaca de 17 ani cu proiecte care mai de care mai interesante, diferite, cu diverse grade de dificultate, pentru clienti diversi de pe piata media si nu numai. De la infiintarea companiei, fiecare etapa a fost acompaniata de prietenii nostri de la BIT, neobositi, mereu veseli, provocati de toate schimbarile, flexibili, corecti, mereu cu solutii potrivite, rapide si mai ales, la orice ora. Am inceput cu servicii de help desk, am traversat impreuna relocari, retelistica, am continuat sa migram de la caseta la era digitala, de la SD la HD, am recuperat fisiere pierdute and still counting... iar ei mereu la brat cu noi. Nu poti face performanta fara parteneri de nadejde alaturi, cred ca este valabil pentru orice situatie a vietii. Le multumim ca sunt alaturi de noi si sunem mandri de performantele lor!
– Anca Iurea - Senior Production Manager
SAATEN UNION
In anul 2009 am apelat la serviciile oferite de BIT Consulting pentru recuperarea datelor de pe un RAID corupt. In urma acestui eveniment am decis sa externalizam departamentul de It si sa incepem colaborarea cu BIT Consulting. Au trecut 5 ani de cand au fost alaturi de noi, oferindu-ne toate solutiile si serviciile necesare pentru o buna functionare a infrastructurii IT.
– George Aldescu - Director General
LOGOS CORPORATE
Fiind o companie in continua dezvoltare, Logos Corporate trebuie intotdeauna sa se adapteze la ultimele standarde in materie de tehnologie IT. In 2005 am apelat la serviciile IT ale BIT Consulting iar in momentul de fata pot spune ca am facut o alegere buna . BIT Consulting mi-a oferit intotdeauna solutii eficiente si a intervenit ori de cate ori a fost necesar pentru remedierea problemelor aparute. Recomand oricarei firme interesate de servicii IT sa apeleze cu incredere la echipa BIT Consulting.
– Laurentiu Mihaiu - General Manager
PAPRIKA EVENTS
Lucram cu echipa BIT de mai bine de 15 ani. Am beneficiat mereu de suport neconditionat, de consultanta de calitate ridicata si de gasirea celor mai bune solutii si in cel mai scurt timp pentru orice problema de IT pe care am intampinat-o. Ce am apreciat mereu a fost profesionalismul, pregatirea echipei si faptul ca oricine din echipa BIT pune mai presus de orice interesul clientului si acorda o atentie deosebita in gasirea celei mai avantajoase solutii pentru acesta. Este un parteneriat care dorim sa continue cat mai mult.
– Oana Chiper - Managing Director
CABINET AVOCATURA NISTOR
Desi nu colaboram de mult timp, firma Bit Consulting SRL are o echipa frumoasa, creativa, cu idei, care tine pasul cu domeniul in care activeaza, care ofera servicii complete, si mai ales foarte “responsive” la orice propunere, intrebare, problema. Increderea, seriozitatea si profesionalismul sunt si atuurile d-voastra si ale colegilor d-voastra. Va multumim frumos ptr sprijin
– Andreea Ferne
SVS CITY MEDIA
Am ales firma BIT Consulting pentru dezvoltarea si mentenanta aplicatiilor din cadrul companiei noastre. De la bun inceput am fost placut impresionata de calitatea si stabilitatea serviciilor prestate de acestia iar o caracteristica principala a angajatilor BIT Consulting este promptitudinea si eficienta cu care isi desfasora activitatea. Consider ca sunt profesionisti si recomand cu caldura colaborarea cu aceasta firma
– Gabriela Lukacs - Country Manager
Alcatel-Lucent
In cadrul departamentului nostru IT am primit un hard care scotea zgomote neobisnuite. L-am dus la o firma unde a fost diagnosticat ca avand capetele de citire defecte si ne-a fost returnat deoarece nu aveau cum sa recupereze datele in astfel de situatii. In acel moment am apelat prima data la serviciile BIT Consulting si am fost multumiti de rezultate deoarece datele ne-au fost recuperate integral si timpul de raspuns favorabil . In momentul de fata suntem la a 3-a recuperare mecanica efectuata de acesta companie cu rezultate pozitive. Bit Consulting este o firma care trateaza clientii cu seriozitate si profesionalism , recomandam cu placere serviciile acestei companii
– Tiberiu Dinescu - IT Support
Lafarge Romania
Am apelat la BIT Data Recovery de mai multe ori pentru recuperarea datelor de pe harduri cu diferite defecte. In unele cazuri datele au fost recuperate integral, iar in altele nu s-a putut recupera nimic Unul din cazurile nerecuperate l-am trimis ulterior la KROLL ONTRACK GERMANY si am primit acelasi rezultat. Acest lucru ne-a confirmat faptul ca serviciile oferite de BIT Data Recovery sunt la nivelul de care avem nevoie.
– Sorin Tone - IT Manager
CECCAR BRASOV
In urma cu trei saptamani, am constatat ca HDD-ul extern Fujitsu ( 1 TB ), pe care societatea in care imi desfasor activitatea isi stoca datele nu mai functioneaza, asa ca l-am dus la cativa specialisti IT ptr diagnosticare. Din primele investigatii au constatat ca nu se poate face nimic pentru recuperarea datelor, HDD-ul avand o problema mecanica la motor, fapt pentru care ne-au recomandat BIT Data Recovery. Ca urmare am contactat firma mai sus mentionata si am avut norocul sa intalnim niste parteneri seriosi, profesionisti si promti, care ne-au recuperat datele in proportie de 100% in regim de urgenta, fapt care ne face sa le multumim si sa ii recomandam cu incredere.
– Marius Chiriac
UNIQA ASIGURARI SA
Am avut o problema legata de defectarea unui HDD. M-am temut ca va trebui sa ma impac cu gandul ca voi pierde toate informatiile pe care le aveam stocate. Asa am aflat despre BIT Consulting, iar cu aceasta ocazie am fost placut surprins de promptitudinea si profesionalismul acestei firme. Datele au fost recuperate in proportie de 99%. Multumesc pentru calitatea serviciilor pe care le oferiti si am sa va recomand cu multa caldura tuturor celor ce se vor confrunta cu probleme precum cea cu care am avut-o!
– George Trandafir - Director Adjunct - Directia Daune
Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca
Ne-am adresat firmei BIT Consulting pentru recuperarea datelor aflate pe un hard disk supus unui puternic soc mecanic. Erau date acumulate care reprezentau munca depusa in ultimii cinci ani. Dupa ce am batut la mai multe usi unde am auzit acelasi refren ``din pacate nu putem face nimic`` BIT Consulting a fost ultima speranta. Ni s-a oferit un serviciu de o calitate ireprosabila executat de specialisti autentici dedicati profesiei si clientilor.
– Prof.dr.ing.Marius Bulgaru
KERNEL CONTROL
Am apelat la serviciile firmei BitConsulting in urma unui failure a 2 Hardiskuri din 3 dintr-o matrice Raid 5. Pentru acest client, datele existente erau foarte sensibile. Dupa ce am prezentat situatia, echipa de la BitConsulting a inceput treaba si a reusit recuperarea completa a datelor. Recuperarea s-a facut foarte rapid si in mod profesionist, cu feedbackuri despre starea recuperari datelor si o implicare foarte mare. Suntem foarte multumiti de colaborarea cu firma BitConsulting. In caz ca vom mai avea problem de acest gen, vom apela la serviciile firmei BitConsulting.
– Satmarean Alexandru -IT Administrator

  Programeaza o interventie

  Data

  Computer / Laptop

  Brand

  Sistem operare

  Nume

  Prenume

  Email

  Telefon

  Adresa

  Oras

  Mesaj

  Make an Appointment