Loading website

Externalizare IT

Abonamente customizate in functie de nevoile dvs!

externalizare-it

Esti in cautarea unui partener care sa-ti rezolve toate problemele legate de reteaua de calculatoare sau doresti sa schimbi actualul furnizor de servicii IT? Noi te putem ajuta sa iti rezolvi toate problemele IT! Putem fi partenerul tau de business pe termen lung, de la care primesti tot ce ai nevoie ca tu sa nu irosesti timp si bani cu gestionarea problemelor IT.

Iti oferim solutii IT de externalizare si consultanta. Cu alte cuvinte venim la tine ori de cate ori suntem chemati pentru a remedia orice problema legata de reteaua ta de calculatoare. Oferim servicii IT personalizate pe nevoile fiecarui client pentru sustinerea obiectivelor de business.

Pentru ca ne dorim ce e mai bun pentru tine si pentru afacerea ta, delegam unul sau mai multi tehnicieni care vor prelua toate task-urile legate de IT, astfel incat tu sa nu ai batai de cap . Printr-o aplicatie de tichete poti vedea in timp real care este statusul fiecarui tichet. Lucram cu tine indeaproape, ne consultam, aducem clarificari si planuim strategii de imbutatatire a retelei.

Peste 15 ani de expertiza

Serviciile BIT Consulting garanteaza un mediu IT sigur si o structura de functionare la cele mai exigente standarde.

Beneficiile Externalizarii IT 24/7

Suport IT 24/7 in Bucuresti si imprejurimi.Timp redus de raspuns la sesizari.Comenzi Online&Telefonice.

Abonament FIX

Vrei un abonament cu interventii nelimitate?

Vrei un abonament fara batai de cap,  in care sa ai inclus toate interventiile de care ai nevoie?
Da-ne detalii cu privire la numarul de echipamente iar noi iti oferim solutia!

Interventii ONSITE si REMOTE
Interventii rapide in 4/24 h
Cere oferta

De ce sa optezi pentru Externalizarea IT?

Costuri reduse: din punct de vedere financiar este mai eficienta Externalizarea IT decat mentinerea unui angajat permanent. Prin externalizarea departamentului IT intern se obtine o reducere a costurilor cu cel putin 30%.

Knowledge: cand folositi expertiza unui astfel de furnizor aveti avantajul de a avea acces la un numar mult mai mare de informatii si solutii;

Focusarea pe afacere: intampinarea unor probleme in cadrul departamentului IT presupune pierderea unui timp pretios pentru afacere. Utlizarea unui furnizor de externalizare va permite sa va concentrati asupra afacerii, toate grijile legate de aceste probleme fiind indepartate;

Managementul riscului: datorita expertizei IT orice firma poate reduce riscul pierderii unor date importante totodata fiind asigurata securitatea si confidentialitatea datelor, plus alte reglementari.

Mentenanta IT
Pastreaza-ti functionalitatea retelei la un nivel ridicat prin intermediul unei supravegheri atente a unuia dintre specialistii nostri IT.
Mai multe
Consultanta IT
Consta in identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a infrastructurii IT existente intr-o companie.
Mai multe
Recuperare date
BIT Consulting prin departamentul de recuperare date BIT Data Recovery ofera servicii profesionale de recuperare de date
Mai multe
Backup de date
Va putem ajuta sa creati copii de siguranta ale datelor dvs. personale importante (fotografii, videoclipuri, documente, lucrari scolare etc.)
Read more
Lucreaza de acasa
Suntem alaturi de tine si afacerea ta prin oferirea de solutii de lucru REMOTE! Solutii remote si interventii rapide!
Mai multe
Web Design
Scopul nostru este de a crea un desing unic si modern, dar intotdeauna in conformitate cu nevoile si dorintele clientului.
Mai multe

Contacteaza echipa BIT Consulting!

021 3264 470

In functie de necesitatile tale cere o cotatie de pret pentru un abonament IT!

Contact

  Programeaza o interventie

  Data

  Computer / Laptop

  Brand

  Sistem operare

  Nume

  Prenume

  Email

  Telefon

  Adresa

  Oras

  Mesaj

  Make an Appointment