hdd

Recuperare Date HDD


Hard disk-urile sunt medii de stocare sensibile care necesita o atentie deosebita fata de oricare alta componenta dintr-un PC, asta din cauza ca pe acestea sunt stocate informatii valoroase. In functie de nevoile fiecaruia, se poate alege intre un hard disk extern sau un hard disk intern (desktop sau laptop).

BIT Consulting prin departamentul BIT Data Recovery oferaServicii profesionale de recuperare de date hdd indiferent de modelul hard diskului. Am recuperat date de pe toate modelele de hard disk-uri: Western Digital, Seagate, Hitachi, Fujitsu, Samsung, IBM, Maxtor, No Name ...

Hard disk-ul poate suferii trei tipuri de defecte:

DEFECT LOGIC: la acest tip de defect se incadreaza doar hard diskurile care sunt functionale dar care prezinta probleme de natura logica: stergerea datelor, formatarea datelor,virusarea datelor sau coruperea lor.

DEFECT ELECTRIC / DEFECT FIRMWARE : intre cele doua defecte exista o legatura stransa. In cazul unui defect electric exista proceduri de reconstructie a PCB-ului hardului defect, folosind anumite informatii din zona de firmware a hard diskului.
In cazul unui defect firmware sunt necesare echipamente specializate care permit accesarea zonei de firmware.

DEFECT MECANIC: este cel mai complicat defect. Pe un astfel de caz un tehnician poate sa lucreze ore intregi cumulate in mai multe zile. Recuperarea de date se realizeaza in CLEAN ROOM CLASS 100 care permite recuperare datelor in conditii de siguranta. Service-ul nostru beneficiaza de echipamente specializate si tehnicieni cu experienta care pot face fata oricarei situatii.

Recuperare date SSD:

ssd

Recuperam date de pe SSD-uri defecte indiferent de producatorul acestuia: KINGSTON, INTEL, Corsair, OCZ, ADATA, Micron, Samsung… Am recuperat date de pe SSD-uri primite in service-ul nostru primite atat de la companii cat si de la persoane fizice.

Un SSD poate suferii doua tipuri de defecte: Daca vorbim de un Defect LOGIC datele pot fi recuperate cu ajutorul unor softuri specializate direct de pe interfata SATA a ssd-ului. In cazul unui Defect FIZIC recuperarea datelor se face direct de pe flash-urile acestuia cu ajutorul unor echipamente profesionale.

Detinem cele mai noi si profesionale solutii pentru recuperarea date SSD, iar tehnicienii nostri au experienta necesara pentru rezolvarea celor mai complexe cazuri.
Pentru mai multe informatii despre Recuperarea de Date SSD vizitati pagina noastra recuperaridate.ro

Recuperare date Raid:

RAID

BIT Consulting prin departamentul BIT Data Recovery ofera Servicii Profesionale de Recuperare de Date de pe orice tip de matrice RAID, fie ca vorbim de : 0, 4,5,6 10 sau 50.
Avem solutii de recuperare date pentru serverele: HP, DELL, IBM, FUJITSU, INTEL sau pentru orice modele de hdd-uri configurate in RAID.

Pana in prezent avem peste 300 de cazuri rezolvate in laboratorul nostru. Acest lucru ne permite sa spunem ca putem rezolva orice tip de matrice RAID, atata timp cat aceasta nu a fost alterata inainte sa ajunga in service-ul nostru.
Pentru mai multe informatii despre Recuperare date Raid vizitati pagina recuperaridate.ro

In cazul in care nu mai puteti accesa datele, fisierele , pozele, documentele sau baza de date ne puteti contacta pentru o DIAGNOSTICARE GRATUITA

Ce spun clientii

 • kernelKERNEL CONTROL Satmarean Alexandru -IT Administrator
  Am apelat la serviciile firmei BIT Consulting in urma unui failure a 2 Hardiskuri din 3 dintr-o matrice Raid 5. Pentru acest client, datele existente erau foarte sensibile. Dupa ce am prezentat situatia, echipa de la BIT Consulting a inceput treaba si a reusit recuperarea completa a datelor. Recuperarea s-a facut foarte rapid si in mod profesionist, cu .............................................<<<citeste mai mult
 • LafargeLafarge Romania Sorin Tone - IT Manager
  Am apelat la BIT Data Recovery de mai multe ori pentru recuperarea datelor de pe harduri cu diferite defecte. In unele cazuri datele au fost recuperate integral, iar in altele nu s-a putut recupera nimic. Unul din cazurile nerecuperate l-am trimis ulterior la KROLL ONTRACK GERMANY si am primit acelasi
  .............................................<<<citeste mai mult
 • alcatelAlcatel-Lucent Romania - Tiberiu Dinescu - IT Support Eng.
  In cadrul departamentului nostru IT am primit un hard care scotea zgomote neobisnuite. L-am dus la o firma unde a fost diagnosticat ca avand capetele de citire defecte si ne-a fost returnat deoarece nu aveau cum sa recupereze datele in astfel de situatii...
  .............................................<<<citeste mai mult
 • TuborgUNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD - Dragos Dinca - Director IT
  Am colaborat cu firma BIT Consulting pentru recuperarea datelor dintr-o matrice RAID5. Pe parcursul procesului de recuperare am putut evalua prestatia lor ca fiind una foarte competenta. In plus ne-au fost furnizate in permanenta informatii detaliate despre
  .............................................<<<citeste mai mult

BIT DATA RECOVERY

FACEBOOK

BIT DATA RECOVERY

BIT Consulting prin departamentul BIT Data Recovery este LIDER in Romania in domeniul recuperarii datelor de pe medii de stocare defecte. Recuperam date de pe orice mediu de stocare defect fie ca a suferit un defect logic, electric sau mecanic.

Laboratorul nostru este dotat cu echipamente si tehnica de ultima generatie. Dispunem de tehnicieni cu experienta specialziati in rezolvarea cazurilor cu DEFECTE MECANICE.

Diagnosticare Gratuita

Oferim DIAGNOSTICARE GRATUITA IN MAX 24 DE ORE pentru orice echipament inregistrat la noi in service. Procedura de recuperare se face in 3 pasi:

1. Diagnosticare (in aceasta etapa primiti informatii despre: starea echipamentului, defect, cost, durata de recuperare)
2. Procesul de Recuperare de Date (procesul de extragere a datelor)
3. Livrare date (datele se livreaza pe un suport de stocare adus de dv)

Sfaturi utile

Doua sfaturi utile:

1. Folositi un UPS de calitate si reduceti semnificativ riscurile de pierdere de date.
2. Faceti un back-up periodic a celor mai importante date.