Loading website

Recuperare date HDD

Oferim Diagnosticare Gratuita in Maxim 24 ore pentru orice model de Hard Disk indiferent de defectul suferit

Daca aveti probleme in accesarea datelor de pe hard disk sau ati sters datele din greseala, va asteptam in service pentru o diagnosticare gratuita! In urma acestei diagnosticari putem stabili tipul de defect, pretul si durata de lucru.

Oferim DIAGNOSTICARE GRATUITA in maxim 24 ore sau DIAGNOSTICARE LA URGENTA contra unei taxe de 10 EURO+TVA si un raspuns in 30 minute.
In urma diagnosticarii se stabileste tipul de defect, pretul exact si durata de lucru.

RECUPERARE DATE IN REGIM URGENTA
Recupereaza-ti datele in cateva ore!

TRIMITE HARD DISK-UL PRIN CURIER
Puteti beneficia de transport gratuit din orice oras din tara!

Diagnosticare gratuita in 24h

Transport GRATUIT prin fan courier pentru toate orasele din tara

Peste 15 ani de expertiza

Certificare ISO 9001, ISO 27001. Sistem de management al securitatii datelor

Oferim servicii de recuperare date de pe orice hard disk indiferent de model: Western Digital, Seagate, Hitachi, Fujitsu, Samsung, IBM, Maxtor, No Name … Daca hard-ul dvs a suferit un soc fizic, a cazut din greseala, putem sa va ajutam! Suntem specializati in recuperarea datelor de pe hard disk-uri cu defecte mecanice. Daca ati sters datele din greseala, avem softurile necesare pentru recuperarea datelor!

Cum facem?

PASUL 1 – INREGISTRARE ECHIPAMENT IN SERVICE
Va asteptam cu hard diskul in service sau puteti opta sa-l trimiteti prin curier! In baza datelor oferite de dvs echipamentul va fi inregistrat si veti primi o “Nota de intrare in service” pe e-mail

PASUL 2 – DIAGNOSTICARE GRATUITA
Puteti opta pentru diagnosticare gratuita in max 24 ore sau diagnosticare la urgenta in maxim 1 ora de la primirea echipamentului in service. In aceasta etapa se stabileste tipul de defect si durata pentru recuperarea datelor.

PASUL 3 – RECUPERARE DATE
Procesul efectiv de recuperare a datelor continua doar dupa acceptul dvs cu privire la rezultatul diagnosticarii.

PASUL 4 – LIVRARE DATE
In functie de cantitatea de date recuperata, livrarea datelor se face via FTP sau pe un alt mediu de stocare.

Ai o problema cu hard disk-ul?

Trimite hdd-ul in service si poti beneficia de transport GRATUIT prin Fan Courier

Trimite

Recuperari de date de pe harduri defecte

Oferim servicii profesionale de recuperare a datelor pentru toate tipurile si modelele  de HDD-uri cu interfata ATA, SATA, MicroSATA, ZIF, LIF cu dimensiuni de 1.8″(laptop), 2.5″(laptop) si 3.5″(desktop).

Cele mai intalnite tipuri de HDD care ajung in service cu diverse defecte sunt Western Digital si Seagate, insa avem solutii pentru toate modelele de pe piata. Dispunem de cele mai noi echipamente folosite in centrele de recuperare la nivel global. Suntem specializati in recuperarea datelor de pe harduri cu defecte mecanice.

Ne adresam atat companiilor cat si persoanelor fizice

Serviciul de recuperare date se adreseaza tuturor clientilor, fie ca e vorba de o companie care si-a pierdut date importante de firma, fie persoanelor fizice care ajung in urmatoarele situatii: stergeri accidentale de date, defecte mecanice, harduri arse, harduri lovite sau scapate, probleme firmware, hdd nedetectat in bios, harduri cu sunete metalice, etc

Din pacate exista si cazuri in care datele NU POT FI RECUPERATE, dar prin intermediul echipamentelor de care dispunem si a experientei acumulate de-a lungul timpului incercam ca astfel de situatii sa fie cat mai rare.

Din laboratorul BIT data Recovery

  Programeaza o interventie

  Data

  Computer / Laptop

  Brand

  Sistem operare

  Nume

  Prenume

  Email

  Telefon

  Adresa

  Oras

  Mesaj

  Make an Appointment