Loading website

Recuperare date RAID

Oferim Diagnosticare Gratuita in Maxim 24 ore pentru orice matrice RAID indiferent de configuratie sau de defect

Oferim servicii profesionale de recuperare date RAID indiferent de configuratie sau defectiune. Matricile RAID pot contine hard disk-uri SATA, SAS sau SCSI. Acestea pot fi configurate in RAID 0, 1, 4, 5, 6, 10 sau 50, fiecare din acestea avand avantaje si dezavantaje. Avem solutii de recuperare in cazul hard disk-urilor SAS si SCSI cu defecte mecanice.

Oferim DIAGNOSTICARE GRATUITA in maxim 24 ore sau DIAGNOSTICARE LA URGENTA 
In urma diagnosticarii se stabileste tipul de defect, pretul exact si durata de lucru.

TRIMITE EHIPAMENTUL PRIN CURIER
– >>> Puteti beneficia de transport GRATUIT din orice oras din tara!

Mai multe detalii despre tehnologiile folosite si exemple de cazuri concrete din laboratorul BIT Data Recovery gasiti pe site-ul nostru recuperaridate.ro. 

Peste 15 ani de expertiza

Certificare ISO 9001, ISO 27001. Sistem de management al securitatii datelor

Dotari laborator de recuperare

Clean Room Class 100, tehnicieni cu experienta si echipamente profesionale

Servicii profesionale de recuperare date de pe Matrici  Raid cu configuratia 0, 1, 4, 5, 6, 10 sau 50, in conditii de:

 • securitate: pentru ca afacerea sau oricare alte date stocate sunt personale, din partea unei firme specializate aveti siguranta confidentialitatii datelor existente pe o matrice;
 • un mediu de lucru curat.  Desfacerea hdd-urilor si toate procesele de lucru se realizeaza intr-o camera speciala CLEAN ROOM CLASS 100, acolo unde nu exista praf si alte impuritati,  astfel incat sa nu se provoce si alte daune suplimentare.
 • sanse mari de  recuperare a datelor. In peste 95% din cazuri avem solutii de recuperarea si va putem ajuta sa reintrati in posesia datelor. Detinem cele mai noi softuri si echipamente in domeniul recuperarii de date. Pentru refacerea matricei RAID este nevoie de tehnicieni cu experienta si echipamente de specialitate. Fiecare situatie este unica si necesita abordare diferita. Orice incercare de recuperare a datelor de catre o persoana neautorizata poate duce la pierderea datelor definitiv.

4 PASI IN PROCESUL DE RECUPERARE

PASUL 1 – INREGISTRARE ECHIPAMENT IN SERVICE
Va asteptam cu echipamentul in service sau puteti opta sa-l trimiteti Gratuit prin curier din orice oras din tara!

PASUL 2 – DIAGNOSTICARE GRATUITA
Puteti opta pentru Diagnosticare Gratuita in max 24 ore sau Diagnosticare la Urgenta. In aceasta etapa se stabileste tipul de defect, pretul exact si durata pentru recuperarea datelor.

PASUL 3 – RECUPERARE DATE
Procesul efectiv de recuperare a datelor continua doar dupa acceptul dvs cu privire la rezultatul diagnosticarii.

PASUL 4 – LIVRARE DATE
In functie de cantitatea de date recuperata, livrarea datelor se face via FTP sau pe un alt mediu de stocare functional

RECUPERARE DATE IN REGIM URGENTA
Recupereaza-ti datele in cateva ore!

Oferim servicii profesionale de recuperare date de pe matrici RAID indiferent de configuratie. Cele mai folosite configuratii RAID:

 • RAID 0- este utilizat pentru a crea un singur hard virtual, acesta fiind format la randul sau din doua harduri. Acest tip de matrice RAID are avantajul de a oferi o viteza de scrire/citire mare si dezavantajul de a pierde cu usurinta datele in cazul in care unul dintre hard disk-uri cedeaza.
 • RAID 1 – aceasta configuratie RAID utilizeaza mirroring-ul, astfel informatiile sunt scrise in acelasi timp pe doua HDD-uri diferite. Configuratia RAID 1 ofera o siguranta a datelor mult mai mare.
 • RAID 5- aceasta configuratie foloseste mai multe HDD-uri (minim 3). Avantajul folosirii matricei RAID 5 este ca aceasta utilizeaza spatiu putin si poate functiona in cazul in care unul dintre hard diskuri este avaraiat.

Recuperari Date Matrici RAID

Tehnicienii nostri pot reconstrui orie tip de matrice RAID atat timp cat informatia nu este alterata de client.

Trimite echipamentul in service si poti beneficia de transport GRATUIT prin Fan Courier

Contacteaza-ne

RAID este denumirea data pentru o matrice redundanta de discuri. Este un grup de hard disk-uri care lucreaza impreuna pentru a reduce posibilitatea de a pierde datele. Pe un astfel de suport se pot stoca numeroase informatii, incepand cu baze de date pana la arhive de carti, filme, muzica si imagini.

Atata timp cat toate componentele unei matrici Raid functioneaza corect este putin probabil sa intampinati probleme, insa anumite evenimente pot duce la deteriorarea unui RAID prin coruperea sau chiar pierderea datelor existente.

Exista cateva situatii care pot duce la pierderea datelor de pe un RAID. Printre acestea le vom enumera pe cele mai comune:

 • stergerea accidentala a fisierelor;
 • formatarea unui hard disk;
 • coruperare fisierelor existente pe hdd;
 • defectare unui HDD sau a mai multor;
 • RAID configurat incorect;
 • virusarea RAID-ului

Back-up RAID!

Un RAID sigur inseamna un RAID care are o solutie de BACKUP. Chiar daca aveti configurat un RAID 1 sau un RAID 5 care asigura redundanta, in cazul in care un hard disk se strica este ideal sa aveti un backup. Acesta trebuie realizat la un anumit interval de timp, fie zilnic, saptamanal sau lunar acesta va salveaza in situatia in care datele de pe matricea RAID sunt sterse, corupte sau modificate din cauza unui virus.

  Programeaza o interventie

  Data

  Computer / Laptop

  Brand

  Sistem operare

  Nume

  Prenume

  Email

  Telefon

  Adresa

  Oras

  Mesaj

  Make an Appointment