pagini web

Pagina Web


BIT Consulting ofera o gama variata de Servicii Web, de la Pagini Statice pana la WEB Design Corporate, Magazine Virtuale, Newsletter, SEO, Blog, Forum, Portaluri sau Site-uri FLASH.
Scopul nostru este de a crea un desing unic si modern, dar intotdeauna in conformitate cu nevoile si dorintele clientului.

Pagina Web Statica
O pagina statica este cel mai simplu mod prin care puteti avea o prezentare a companiei sau a produselor dumneavoatra pe web. Bazata pe un design unic aceasta este realizata in HTML si poate avea in componenta texte, imagini si animatii flash. Paginile statice sunt recomandate companiilor care nu au de facut modificari foarte dese. Pentru cei care doresc sa aiba o pagina web cu un buget minim aceasta este optiunea ideala.

Pagina Web Dinamica
Acest tip de pagina se caracterizeaza prin: design web unic, numar nelimitat de pagini, baze de date MySql, animatii flash complexe, applet-uri java. In general acest gen de pagina se realizeaza in PHP + MySql si da posibilitatea clientului de a modifica pagina zilnic dintr-o interfata foarte prietenoasa fara a fi nevoie de cunostinte de programare. In cazul in care va doriti o pagina web mai complexa si un web design mai deosebit aceasta este optiunea de care aveti nevoie..

Magazin Virtual
Daca doriti sa va comercializati produsele pe Internet atunci aveti nevoie in mod sigur de un magazin virtual. Acest tip de pagina web se caracterizeaza prin: design unic, numar nelimitat de pagini, baze de date MySql, sistem de plati online, animatii flash complexe, applet-uri java. Interfata de administrare asigura un mod simplu de adaugare a produselor si a tuturor casetelor existente in pagina web. Realizam magazine virtuale bazate atat pe scripturi cunoscute (osCommerce) cat si solutii complet noi personalizate conform cu preferintele clientilor...

Newsletter
De multe ori sunteti in situatia de a trimite un Newsletter clientilor si de fiecare data aveti probleme cu e-mailul. De accea aveti nevoie de o pagina web din care sa puteti administra toate adresele de mail si de unde sa puteti trimite newsletter intr-un mod mult mai simplu.

Pagina Web Flash
Daca va doriti o pagina animata, sunete si efecte vizule care sa iasa din tiparul paginilor clasice atunci aveti nevoie de un Web Design Flash. Aceste pagini au avantajul unui design care poate sa nu respecte nici o regula: elementele grafice se pot anima oriunde in pagina, se pot asigna sunete pe botoane si multe alte functionalitati. Dezavantajul pentru o pagina realizata in Flash il constituie neindexarea acestora de catre motoarele de cautare ceea ce inseamna ca nu va putea fi gasita in Google dupa cuvinte cheie.

Redesign Pagina Web
Acesta categorie se adreseaza posesorilor de pagina web care vor sa aduca o schimbare in designul actual. Practic vom pastra continutul actual al paginii si vom modifica toate elementele grafice ale acesteia pentru a o aduce la un design web cat mai atragator..


Administrare Pagina Web
Acest serviciu se adreseaza companiilor care au nevoie de modificari zilnice, saptamanale sau lunare asupra paginii si nu au timp sau cunostinte necesare sa se ocupe de aceste modificari. Echipa noastra face toate modificarile necesare conform cu necesitatile clientului..



Optimizare Pagina Web pentru motoare de cautare
Vom crea o campanie de Optimizare SEO in functie de necesitatile paginii web. Campania va fi creata si gestionata in totalitate de echipa BIT Consulting.



Pentru o cotatie de pret va rugam sa contactati un reprezentant BIT Consulting. Este necesara stabilirea unei intalniri pentru a putea intelege nevoile dumneavoastra. Ne puteti conatacta aici.

Portofoliu Web

  • client webExtracarti - Librarie Online
  • Client creare webBIT Data Recovery - Recuperare date
  • Portofoliu webCentral travel
  • Portofoliu webClinica Elite

Site pentru afacerea ta

Vrei sa-ti promovezi afacerea in mediul online? Ai nevoie de un site de prezentare sau de un magazin online? Vrei sa fi in prima pagina in Google?
BIT Consulting va ofera Servicii Profesionale de Web Design, SEO, Creare Logo si Creare Identitate Vizuala Comapanie.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

Servicii de hosting

Ai nevoie de hosting pentru site-ul tau? BIT Consulting va ofera pachete de hosting personalizate in functie de nevoile tale.



De ce hosting la BIT Consulting?
  • locatia serverului nostru este in Data Center GTS
  • oferim suport clientilor nostri ori de cate ori este nevoie
  • asiguram siguranta si confidentialitatea datelor
  • ne bazam pe calitatea serviciilor nu pe cantitate

Pentru mai multe detalii accesati pagina noastra de webhosting.