Cablare structurata - Bit Consulting

Cablare structurata Bucuresti


BIT Consulting ofera Servicii de Cablare Structurata firmelor din Bucuresti si Ilfov care doresc calitatea inainte de toate. Cablarea structurata reprezinta baza pe care este construita intreaga retea de calculatoare si telefonie a unei companii.
O retea bine construita inseamna un grad scazut de probleme in cadrul retelei de calculatoare si a retelei de telefonie. BIT Consulting asigura proiectarea, realizarea si intretinerea retelei de date si voce bazata pe standardele Cat5e si Cat6.

Care este procedura BIT Consulting?

Cunoasterea locatiei: Unul din Tehnicienii BIT Consulting se va deplasa la sediu pentru o evaluare a locatiei si a intregului proiect:

 • numarul porturilor de retea;
 • pozitionare porturilor de retea pe planul locatiei si a rack-ului:
 • stabilirea echipamentelor folosite si a calitatii acestora (LOW, MEDIUM sau TOP QUALITY)

Lucrare Client A

Locatie A poza1 Locatie A poza2 Locatie A poza3 Locatie A poza4 Locatie A poza5

Crearea devizului: in urma evaluarii initiale tehnicianul intocmeste un DEVIZ DE CABLARE STRUCTURATA in care sunt specificate urmatoarele: material si echipamente folosite, costul acestora, durata de executie a intregului proiect, termenul de plata.

Verificarea, aprobarea si modificarea devizului de catre client: odata primit, devizul trebuie verificat si aprobat de client. Se pot face modificari in functie de cerintele si bugetul alocat proiectului .

Semnarea contractului si executarea proiectului: conditiile si termenele existente in deviz. se regasesc in contractul semnat de ambele parti.

Lucrare Client B

cablare client B lucrare clientB poza 2 lucrare clientB poza 3 lucrare clientB poza 4 lucrare clientB poza 5

Echipamentele folosite sunt compatibile cu CAT5e si CAT6 si sunt recomandate in functie de preferintele si de buget. Nu ezitati sa ne contactati pentru o EVALUARE GRATUITA, echipa BIT Consulting va sta la dispozitie pentru a va oferi toate detaliile necesare.

Pentru mai multe informatii vizitati pagina noastra oficiala CABLARISTRUCTURATE.RO

Externalizare IT

Serviciul de Externalizare IT oferit de BIT Consulting in baza unui abonamente lunar este destinat oricarei firme care doreseste sa preintampine eventualele probleme legate de buna functionare a echipamentelor IT, atat din punct de vedere hardware cat si software.

Din serviciile incluse in abonamentele lunare enumeram:

 • timp de raspuns la sesizari garantat contractual
 • servicii de instalare, configurare si monitorizare sisteme pc
 • servicii de configurare, instalare si administrare echipamente retea: router, switch, media convertoare
 • servicii de configurare, instalare si administrare server: Windows, Linux
 • mentenanta echipamente periferice
 • support de tip help-desk, remote, telefonic si prin e-mail
 • interventii la sediul firmei ori de cate ori este nevoie pentru a asigura o buna functionare a retelei de calculatoare
 • servicii de consultanta IT pentru achiziatii si dezvoltare

Pentru mai multe detalii accesati pagina de Externalizare IT.