Backup de date

Backup de Date


Backup-ul de Date reprezinta o copie de rezerva ale documentelor sau fisierelor pentru a preintampina pierderea datelor. Astfel, daca se intampla ca in mod accidental sa pierdeti informatii importante, va exista intotdeauna o copie menita sa va ajute. Aceste copii ale datelor se pot realiza pe urmatoarele dispozitive de stocare: hard disk intern, hard disk extern, hard-uri puse in raid, DVD, Server, stick USB…

Pentru ca zilnic recuperam date pierdute, oferim la cerere solutii de back-up clientilor interesati. In functie de nevoile si cerintele clientului oferim solutii de backup personalizate: backup manual : backup-ul manual este facut de unul din tehnicienii nostri la o perioada de timp (in functie de cerintele clientului 5 zile,7 zile,14 zile,1 luna)

  • backup automat prin intermediul unui software: Aceste soft-uri de backup au rolul de a verifica hard-ul de fiecare data cand sunt adaugate noi informatii si sa le stocheze intr-un loc sigur. Aceste programe pot fi folosite si pentru o gama larga de informatii existente in calculator, incepand cu fisiere sau foldere ce contin documente pana la email-uri sau chiar diferite setari ale calculatorului. Backup-ul este verificat periodic de catre un tehnician.
  • backup de date pe hardware: acesta este folosit mai ales in momentul in care doriti sa creati o imagine in oglinda a hard disk-ului. Puteti achizitiona hard disk-uri pe care le puteti configura in RAID si pe care se va face backup de date conform setarilor stabilite.

De asemenea oferim si solutii de backup “In Cloud” prin intermediul partenerilor nostri. Acesta solutie ofera posibilitatea de a stoca datele in mediul on-line prin oferirea de spatiu web. Chiar daca sunteti persoana fizica, recomandarea noastra este sa pastrati o copie de siguranta (backup) pe un alt mediu de stocare. Alte sfaturi pentru a pastra datele in siguranta:

  • pastrati datele intr-un loc unde le puteti gasi cu usurinta, dar in acelasi timp sa fie si un loc sigur. Organizati-va datele astfel incat sa aveti backup pentru toate informatiile importante. Nu asteptati sa se stranga multe fisiere inainte de a face backup tocmai pentru a va usura munca.
  • verificati de doua ori cand faceti un backup de date. Asigurati-va ca ati stocat tot ceea ce v-ati propus, ca nu exista fisiere ascunse sau  nu sunt corupte
  • verificati la o perioada de timp copiile de rezerva, deschizandu-le pentru a vedea daca informatiile mai exista in acel loc.

Daca doriti sa apelati la solutiile de backup oferite de specialistii nostri nu ezitati sa ne contactati!

Recuperare Date HDD

Procesul de recuperare se desfasoara in Laboratorul BIT Data Recovery. In urma unei DIAGNOSTICARI GRATUITE, veti afla toate informatiile legate de tipul de defect, pretul exact si durata.
Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati pagina noastra oficiala www.recuperaridate.ro

Recuperare Date Stick

In cazul in care nu mai puteti accesa datele de pe stick-ul de memorie, va puteti adresa tehnicienilor BIT Data Recovery. Ei vor fi in masura sa va ajute in recuperarea datelor pierdute.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

Recuperare Poze Card

In cazul in care ati pierdut pozele de pe cardul de memorie, indicat este sa nu mai folositi cardul pentru a nu se suprascrie. In cazul suprascrierii totale a cardului recuperarea pozelor nu mai este posibila.
Recuperam poze de pe orice tip de card de memorie: SD, MicroSD, SDHC, CF (Compact Flash) Card, XD Picture Card.
Va asteptam in service-ul BIT Data Recovery pentru o diagnosticare gratuita in maxim 24 de ore!