Loading website

Solutii de backup

Oferim solutii de backup personalizate

backup-date

Backup-ul de date reprezinta o copie de rezerva a datelor importante. Ca sa se numeasca backup de date, tu trebuie sa ai datele stocate in cel putin 2 locuri. Poti opta pentru varianta clasica, pe un mediu de stocare cum ar fi hard disk, NAS, Raid, etc, sau varianta online – in  cloud – unde furnizorii mari de astfel de servicii ofera pachete avantajoase atat companiilor cat si persoanelor fizice.

Astfel, daca se intampla ca in mod accidental sa  pierdeti datele, va exista intotdeauna o copie de rezerva menita sa va ajute.

Fiind service de recuperare date, am avut destule situatii  in care un client a ajuns la noi pentru a recupera datele de pe un hdd extern “de backup” cum il numea. Aceasta este cea mai frecventa greseala pe care o fac de obicei persoanele fizice care fie nu au spatiu suficient de stocare, fie din comoditate sau din necunostere isi pun datele pe un singur suport de stocare. In momentul in care nu mai pot accesa datele trebuie sa apeleze la specialisti in recuperare date.

Peste 15 ani de expertiza

Serviciile BIT Consulting garanteaza un mediu IT sigur si o structura de functionare la cele mai exigente standarde.

Beneficiile Externalizarii IT 24/7

Suport IT 24/7 in Bucuresti si imprejurimi.Timp redus de raspuns la sesizari.Comenzi Online&Telefonice.

Pentru ca zilnic recuperam date pierdute, oferim la cerere clientilor nostri consultanta in vederea gasirii celei mai bune solutii de protectie a datelor. In functie de nevoile si cerintele clientului oferim consultanta si implementare solutii de backup personalizate in functie de buget si necesitate

 • Backup automat pe NAS sau Server (local sau in cloud) prin intermediul unui software Aceste soft-uri de backup au rolul de a verifica hard-ul de fiecare data cand sunt adaugate noi informatii si sa le stocheze intr-un loc sigur. Aceste programe pot fi folosite si pentru o gama larga de informatii existente in calculator, incepand cu fisiere sau foldere ce contin documente pana la email-uri sau chiar diferite setari ale calculatorului. Backup-ul si starea hdd-urilor este verificata periodic de catre un tehnician.
 • Matrici Raid: acesta tip de backup se adreseaza in general companiilor si  este folosit mai ales in momentul in care se doreste sa se creeze o imagine in oglinda a unui hdd sau a mai multor hdd-uri. In aceasta categorie intra de obicei serverele de Windows sau Linux locale dar si cele pastrate intr-un data center din Romania.  O varianta mai ieftina si uneori care intruneste toate cerintele este configurarea unei matrici Raid pe un NAS. In ambele situatii este foarte important ca la o perioada de timp sa se verifice starea hdd-urilor si sa se se faca ultimile update-uri la echipamente.
 • Backup in cloud – va oferim consultanta pentru a gasi cea mai avantajoasa solutie on-line pentru dvs. Aceata solutie se adreseaza atat persoanelor fizice cat si companiilor care pot accesa datele de oriunde s-ar afla. Avem parteneriate cu marii furnizori microsoft si google dar avem si solutii de backup pe serverele noastre.

Daca doriti sa apelati la solutiile de backup oferite de specialistii nostri nu ezitati sa ne contactati!

  Programeaza o interventie

  Data

  Computer / Laptop

  Brand

  Sistem operare

  Nume

  Prenume

  Email

  Telefon

  Adresa

  Oras

  Mesaj

  Make an Appointment