Tarife - Externalizare IT


Caracteristici Abonament Externalizare IT - In baza unui abonament lunar va oferim solutii de remediere a problemelor aparute in reteaua de calculatoare. Inainte de incheierea unui abonament oferim GRATUIT EXPERTIZA din partea unui tehnician prin deplasarea acestuia la sediul dumneavoastra.
- Un tehnician Bit Consulting va fi delegat pentru deplasarile la sediu si remedierea problemelor;
- Sesizarile pot fi comunicate atat pe mail cat si telefonic la nr 021 3264470 sau pe nr de mobil al tehnicianului;
- Timp de raspuns la sesizari - maxim 1 ora;
- Pentru sesizarile clasate urgente deplasarile se vor face in maxim 2 ore de la soliciare iar pentru cele clasate standard in maxim 24 ore.

Abonamentele se customizeaza in functie de cerintele clientului, iar Pretul pentru un Abonament de Externalizare IT porneste de la 40 EUR/luna +TVA.

Abonament Externalizare IT - FLEXIBIL

ABONAMENTUL DE TIP FLEXIBIL cuprinde un numar fix de interventii efectuate la sediu firmei dv de catre un tehnician BIT Consulting. Interventiile suplimentare se fac la cerere contra cost.

 


Abonament Externalizare IT - NELIMITAT

Acest tip de ABONAMENT cuprinde un numar Nelimitat de interventii la sediul dv. In acest abonament sunt incluse interventii remote desktop nelimitat.

 

 

Instalarea si Configurarea Serverelor, fie ca e vorba de SERVER WINDOWS sau LINUX este GRATUITA si este inclusa in costul abonamentului.

Consultanta IT pentru achizitii si dezvoltare tehnologica este de asemenea GRATUITA si este inclusa in abonamentul lunar.

Pentru o COTATIE EXACTA DE PRET va rugam completati formularul din pagina CONTACT

Ce spun clientii

 • saatenGeorge Aldescu - Director general
  In anul 2009 am apelat la serviciile oferite de BIT Consulting  pentru recuperarea datelor de pe un RAID  corupt.  In urma acestui eveniment  am decis sa externalizam departamentul de IT si sa incepem colaborarea cu BIT Consulting.  Au trecut 5 ani de cand au fost  alaturi de noi ...
  .............................................<<<citeste mai mult
 • paprikaPeter Marschall - CEO
  Due the to volatile IT recruitment, Paprika took the decision to "in-source" IT expertise in order to have consistent IT resource without the headache of directly managing the IT personnel process. We selected BIT Consulting to provide this service to our company and have not been let down by their team over the past 6 years .... .............................................<<<citeste mai mult
 • logosLaurentiu Mihaiu - General Manager
  Fiind o companie in continua dezvoltare, Logos Corporate trebuie intotdeauna sa se adapteze la ultimele standarde in materie de tehnologie IT. In 2005 am apelat la serviciile IT ale BIT Consulting iar in momentul de fata pot spune ca am facut o alegere buna....
  .............................................<<<citeste mai mult
 • svsGabriela Lukacs - Country Manager
  Am ales firma BIT Consulting pentru dezvoltarea si mentenanta aplicatiilor din cadrul companiei noastre. De la bun inceput am fost placut impresionata de calitatea si stabilitatea serviciilor prestate de acestia iar o caracteristica principala ...
  .............................................<<<citeste mai mult