Loading website

Servicii Web

Consultanta si realizare site de prezentare

Oferim servicii web, consultanta si realizare site de prezentare, creare de logo, optimizare si servicii de hosting.

Fie ca sunteti o firma la inceput de drum, o companie in plina dezvoltare, sau o persoana cu spirit intreprinzator, impreuna vom alege un design potrivit pentru pagina dvs web. BIT Consulting ofera posibilitatea clientilor de a avea un site care sa fie in concordanta cu specificatiile acestuia dar care totodata sa aiba un design atractiv, usor de accesat si optimizat pentru principalele motoare de cautare.

In functie de nevoile si dorintele dumneavoastra fiecare pachet de servicii se poate personaliza. Pentru a intelege pe deplin nevoile dumneavoastra este necesara stabilirea unei intalniri cu un reprezentant BIT Consulting care va va oferi toate informatiile necesare.

Peste 15 ani de expertiza

Serviciile BIT Consulting garanteaza un mediu IT sigur si o structura de functionare la cele mai exigente standarde.

Beneficiile Externalizarii IT 24/7

Suport IT 24/7 in Bucuresti si imprejurimi.Timp redus de raspuns la sesizari.Comenzi Online&Telefonice.

Optimizare Seo

Serviciul de Optimizare SEO se adreseaza in special companiilor care detin o pagina web si care doresc sa obtina o cat mai buna pozitionare in motoarele de cautare (Google) in timpul unei cautari pe cuvinte cheie ale utilizatorilor, dar si cresterea page rankului si cresterea vizitelor pe site.

Creare logo

Logo sau Sigla companiei ar trebui sa reprezinte si exprima identitatea vizuala a companiei. Acesta trebuie sa atraga atentia, sa impresioneze si sa impuna. Serviciile noastre de creare design logo se adreseaza atat companiile care sunt in formare si au nevoie de identitate cat si pentru companiile care detin un logo dar vor modificarea sau reimprospatarea acestuia.

Servicii Hosting

BIT Consulting ofera Servicii de Hosting pe serverele alocate in data centrer in Romania si ce includ pachete standard dar si pachete de hosting personalizate in functie de cerintele specifice clientului. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. 

  Programeaza o interventie

  Data

  Computer / Laptop

  Brand

  Sistem operare

  Nume

  Prenume

  Email

  Telefon

  Adresa

  Oras

  Mesaj

  Make an Appointment