Loading website

Servicii IT

Venim in intampinarea necesitatilor clientilor printr-o oferta complexa de servicii si solutii IT

Peste 15 ani de expertiza

Serviciile BIT Consulting garanteaza un mediu IT sigur si o structura de functionare la cele mai exigente standarde.

Beneficiile Externalizarii IT 24/7

Suport IT 24/7 in Bucuresti si imprejurimi.Timp redus de raspuns la sesizari.Comenzi Online&Telefonice.

Externalizare IT - BIT Consulting
ofera servicii de outsoursing pentru mediul bussines. Prin externalizarea departamentului IT intern se obtine o reducere a costurilor cu cel putin 30%. In baza unui abonament lunar asiguram toate interventiile necesare pentru o buna functionare a retelei de calculatoare. Garantam un timp de raspuns de maxim 1 ora si un timp de intreventii cuprins intre 4 si maxim 24 de ore. Abonamentele se customizeaza in functie de cerintele clientului iar pretul pentru un abonament de service porneste de la 40 EUR/luna +TVA
Catre pagina
Consultanta IT - BIT Consulting
ofera servicii de consultanta in domeniu IT pentru mediul business . Oferim solutii IT eficiente si o gama completa de servicii de creare, optimizare, suport si dezvoltare a infrastructurii IT. Puteti solicita ajutorul echipei BIT Consulting pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra. BIT Consulting ofera Consultanta IT GRATUITA pentru toti clientii care au un contract de externalizare in derulare sau doresc sa incheie unul
Catre pagina
Mentenanta IT - BIT Consulting
ofera abonamente de Mentenanta IT pentru toate companiile care isi doresc ca activitatea angajatilor sa nu fie incetinita de proasta functionare a calculatorului. Acest serviciu se adreseaza atat pentru companii mari cat si pentru small business care detin minim 4 calculatoare. Pastreaza-ti functionalitatea retelei la un nivel ridicat prin intermediul unei supravegheri atente a unuia dintre specialistii nostri IT!
Catre pagina
Service Calculatoare
Oferim service calculatoare / reparatii calculatoare atat din punct de vedere hardware cat si software in service-ul BIT Consulting din zona P-ta Iancului. De asemenea oferim si interventii la cerere prin deplasarea unuia din tehnicienii nostri la sediul dv. Ne adresam atat companiilor cat si persoanelor fizice care au domiciliul in Bucuresti sau in imprejurimi. La cerere, asiguram pe baza de contract, Servicii de Intretinere, Mentenanta IT, Externalizare IT si Reparatii Calculatoare si alte echipamente informatice.
Catre pagina
Interventii IT
Oferim Interventii IT in maxim 24 de ore prin deplasarea unui specialist BIT Consulting la sediul clientului. Serviiciile se adreseaza atat companiilor cat si persoanelor fizice. Efectuam deplasari pentru remedierea problemelor IT atat in Bucuresti cat si in imprejurimi. La cerere, asiguram pe baza de contract Servicii de Externalizare IT, Mentenanta IT si Service Calculatoare, Achizitii Echipamente Informatice, etc.
Catre pagina
Instalare Windows - BIT Consulting
ofera servicii de Instalare Windows atat pentru Companii cat si pentru Persoane Fizice. Instalarea se poate face atat in service-ul BIT Consulting cat si la sediul/domiciliul dumneavoastra, in baza unui contract lunar de externalizare IT sau la cerere in baza unei note de comanda. Oferim servicii de intalare Windows pe diferite configuratii de sisteme, laptop-uri sau statii grafice. Sisteme de operare instalate in service-ul BIT Consulting: Windows: XP / Vista / Windows 7 (pe 32 de biți și pe 64 de biți) / Windows 8 , Mac OS X, Linux.
Catre pagina
Devirusare
Odata ce un calculator a fost virusat, este destul de periculos sa continuati sa utilizaţi acel calculator, fara o devirusarea a specialistilor sau fara o reinstalare a sistemului de operare. BIT Consulting va pune la dispozitie servicii complete de devirusarea a unui calculator in service-ul nostru. De forme si dimensiuni diferite, virusii informatici fac imposibila accesarea anumitor fisiere, documente sau cu ajutorul unei conexiuni la internet, faciliteaza furtul de date personale. ....
Catre pagina
Configurare server - BIT Consulting
ofera Servicii IT Complete de Instalare si Configurare Server bazate atat pe Linux (Open Source) cat si pe Windows. In functie de buget si necesitatile companiei alegem solutia optima. Serverele Linux au avantajul costului scazut pe cand serverele Windows sunt mult mai utilizate in mediul de afaceri..
Catre pagina
Cablare structurata
BIT Consulting ofera servicii de cablare structurata companiilor mici si companiilor mari care doresc calitatea inainte de toate. Cablarea structurata reprezinta baza pe care este construita intreaga retea de calculatoare si telefonie a unei companii. O retea bine construita inseamna un grad scazut de probleme in cadrul retelei de calculatoare si a retelei de telefonie. BIT Consulting asigura proiectarea, realizarea si intretinerea retelei de date si voce bazata pe standardele Cat5e si Cat6..
Catre pagina

  Programeaza o interventie

  Data

  Computer / Laptop

  Brand

  Sistem operare

  Nume

  Prenume

  Email

  Telefon

  Adresa

  Oras

  Mesaj

  Make an Appointment