stick

Recuperare Date Stick


Stick-ul de Memorie USB este in prezent cel mai folosit dispozitiv de stocare a datelor. Acesta este folosit atat pentru transferul datelor de pe un dispozitiv pe altul cat si pentru stocarea acestora sub forma de backup.

Indiferent daca acestea sunt utilizate pentru stocarea de muzica, imagini sau documente cei mai multi utilizatori le folosesc zilnic. Deoarece acestea nu includ componente mecanice sensibile, spre deosebire de hard disk-uri, sunt mult mai rezistente. Cu toate acestea ele pot deveni defecte ca urmare a socurilor sau a utilizarii necorespunzatoare.

Recuperam date de pe toate modelele de stickuri USB indiferent de capacitate stickului sau de producatorul acestora:

  • Kingston, Corsair, Adata, KingMax, PQI, SONY, Sandisk, Lexar, PNY,
  • Verbatim, Transcend, Panasonic, Traxdata, Prestigio, Hama, Imation,
  • Silicon Power, My Flash, Philiphs , Take MS si stick-uri OEM sau NONAME.

Un stick de memorie USB defect poate fi incadrat la unul din cele doua tipuri de defecte:

DEFECT FIZIC: care poate aparea ca urmare a deteriorarii componentelor electronice sau prin spargerea sau indoirea accidentala a stick-ului de memorie.
DEFECT LOGIC: ca urmare a unei formatari sau stergeri accidentale a datelor. De asemene virusarea stick-ului poate duce la coruperea datelor facand astfel stick-ul USB inaccesibil.

BIT Data Recovery detine echipamentele necesare pentru recuperare date stick usb indiferent de natura defectului sau de situatia care a dus la defectarea acestuia.

Sfaturi utile privind folosirea corecta a stick-ului de memorie:

  • Nu lasati stickul USB intr-un computer nesupravegheat . Este comuna situatia in care stickul este uitat in unitate si lovit sau indoit accidental.
  • Nu expuneČ›i memoria USB la temperaturi extreme. Acest lucru poate duce la deteriorarea componentelor electrice ale stickului .
  • Intotdeauna foloseste optiunea " elimina " dispozitivul, inainte de a scoate stickul conectat la portul USB al pc-ului. Ignorand acest pas poate duce la coruperea datelor sau imposibilitatea de accesare a stick-ului.

In cazul in care detineti un stick de pe care nu mai puteti accesa datele apelati la un service profesional . Pentru a vizita pagina oficiala BIT Data Recovery sectiunea Recuperare de Date Stick accesati www.recuperaridate.ro/recuperare-date-stick-usb.html

Laboratorul nostru

laborator BIT Data Recovery

Recuperare Poze Card

Recupere poze de pe carduri defecte indiferent de tipul defectului. Un card poate suporta doua tipuri de defecte: defect logic sau defect fizic. Tipul de defect il veti cunoaste dupa diagnosticarea gratuita efectuata de BIT Data Recovery.

Am recuperat date de pe urmatoarele tipuri de carduri: SD, MicroSD, SDHC, CF (Compact Flash) Card, XD Picture Card.
Va asteptam in service pentru o DIAGNOSTICARE GRATUITA in maxim 24 de ore.