Loading website

Logo design

Va oferim servicii web complete

Pe o piata extrem de competitiva Logo-ul Companiei este o modalitate cheie pentru stabilirea Brand-ului. BIT Consulting ofera servicii de creare logo tuturor companiilor care doresc un logo cu un design original si inovator.

Logo pentru compania ta
Un logo bine gandit si creat va va ajuta nu numai sa fiti recunoscut, dar si rememorat.BIT Consulting va poate oferi un logo personalizat, care sa reprezinte cu exactitate firma si afacerea dumneavoastra.

Inregistrare domenii
Creare site de prezentare

Peste 15 ani de expertiza

Serviciile BIT Consulting garanteaza un mediu IT sigur si o structura de functionare la cele mai exigente standarde.

Beneficiile Externalizarii IT 24/7

Suport IT 24/7 in Bucuresti si imprejurimi.Timp redus de raspuns la sesizari.Comenzi Online&Telefonice.

Procesul de creare logo
Pentru a ne asigura ca vom obtine cel mai bun rezultat posibil pentru compania ta procesul de proiectare a logoului se va desfasura pe mai multe etape:

 • Etapa 1: Vom incerca sa obtinem o imagine de ansamblu a companiei dumneavoastra . Vom discuta obiectivele, concurentii si preferintele dumneavoastra.
 • Etapa 2: Vom face cercetari pe tema culorilor si fonturilor care pot fi legate de domeniul dumneavoastra de activitate.
 • Etapa 3: Pe baza cercetarilor noastre si a dorintelor dumneavoatra va vom prezenta un set de template-uri. Pe baza template-ului ales de dumneavoastra vom incepe sa construim logo-ul.
 • Etapa 4: Se prezinta varianta finala

Refacere LOGO

Acest serviciu se adreseaza companiilor care au la activ un logo, dar care vor schimbarea partiala sau reimprospatarea acestuia pastrand anumite elemente. Pentru o cotatie de pret sau mai multe informatii legate de design logo va rugam sa ne contactati telefonic sau completand formularul din pagina contact.

  Programeaza o interventie

  Data

  Computer / Laptop

  Brand

  Sistem operare

  Nume

  Prenume

  Email

  Telefon

  Adresa

  Oras

  Mesaj

  Make an Appointment