Loading website

Intrebari & raspunsuri

Urmatoarele sunt intrebari pe care clientii le au adesea

Care este costul unui abonament lunar ?

Costul abonamentele noastre se bazeaza pe numarul de echipamente si pe complexitatea retelei . Acestea acopera intretinerea si asistenta pentru fiecare componenta a retelei tale.

Daca vrei sa sti costul exact al abonamentului , contacteaza-ne si iti facem o oferta!

Cate interventii sunt incluse in abonament?

Asa cum spuneam abonamentele pe care oferim sunt calculate  in functie de numarul de echipamente si complexitatea retelei. Acestea au un cost fix lunar si contin interventii nelimitate.

Cu alte cuvinte venim la tine ori de cate ori suntem chemati pentru a remedia orice problema legata de reteaua ta de calculatoare.

Care este modul vostru de lucru?

Pentru ca ne dorim ce e mai bun pentru tine si pentru afacerea ta, delegam unul sau mai multi tehnicieni care vor prelua toate task-urile legate de IT, astfel incat tu sa nu ai batai de cap . Printr-o aplicatie de tichete poti vedea in timp real care este statusul fiecarui tichet.
Lucram cu tine indeaproape, ne consultam, aducem clarificari si planuim strategii de imbutatatire a retelei.

Ce perioada de valabilitate are un contract?

Nu vrem sa aveti surprize neplacute; vrem sa stiti exact care este costul abonamentului si care este perioada minima de semnare.

Nu avem o perioada minima, daca considerati ca dupa 2,3 luni pur si simplu nu va avantajeaza acest tip de abonament, contractul se reziliaza de comun acord.

Sunt ingrijorat cu privire la confidentialitatea datelor mele ?

Vom avea intotdeauna mare grija de datele d-voastra. Ne conformam Legii privind protecția datelor (GDPR-ului) si orice date pe care le detinem sunt pastrate in stricta incredere.

Orice date despre clienți nostrii  sunt stocate protejate prin parola si criptare.

  Programeaza o interventie

  Data

  Computer / Laptop

  Brand

  Sistem operare

  Nume

  Prenume

  Email

  Telefon

  Adresa

  Oras

  Mesaj

  Make an Appointment