design logo companie

Identitate Vizuala Companie


BIT Consulting va ofera Servicii de Creare Identitate Vizuala pentru compania dumneavoastra. Oferim urmatoarele servicii WEB: logo design (creare sau modificare logo),Creare pagina WEB sau modificare stuctura pagina WEB, creare carti de vizita, mape, brosuri, flayere, antet pagina, banner, etc.

Orice companie ar trebui sa aiba aceste elemente de identificare care sa reflecte intru totul afacerea, produsul sau serviciul oferit. Aceste simboluri grafice sunt primul pas in costruirea brand-ului.Este esential sa te diferentiezi si sa creezi o indentitate vizuala a companiei care sa contina in primul rand un logo relevant pentru companie. Putem creea o imagine unica si originala,  prin care sa fii recunoscut, sa starnesti interes in randul clentilor.

Creare logo
Un logo bine gandit si creat va va ajuta nu numai sa fiti recunoscut, dar si rememorat. BIT Consulting va poate oferi un logo personalizat eficient, care sa reprezinte cu exactitate firma si afacerea dumneavoastra.

Creare carti de vizita
BIT Consulting va ofera servicii de creare design carti de vizita. Ne puteti contacta pentru o cotatie de peret aici.

Identitate Vizuala Comapanie

Creare banner
Creare banner publicitar: banner GIF si FLASH animat, banner simplu-traditional. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Portofoliu Web

  • client webExtracarti - Librarie Online
  • Client creare webBIT Data Recovery - Recuperare date
  • Portofoliu webCentral travel
  • Portofoliu webClinica Elite

Web design

BIT Consulting furnizeaza urmatoarele Servicii Web: design logo, design pagina web, design indentitate vizuala companie, design carti de vizita, design flyer, design banner, etc. Prin intermediul departamentului de WEB Design cele mai bune servcii WEB adaptate nevoilor dvs. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.