Loading website

Configurare centrale telefonice

Configuratii predefinite de Centrala Telefonica

centrala-telefonica

Odata cumparata o centrala telefonica aceasta trebui instalata si configurata conform cu necesitatile fiecarui client in parte. Pentru a putea instala o centrala telefonica intr-un spatiu de birouri este necesara cablare structurata. In cazul in care nu exista o astfel de retea BIT Consulting va poate asigura si serviciile de realizare a unei cablari structurate la standard CAT5e sau CAT6.

Daca aveti aceasta structura vom trece direct la configurarea si instalarea centralei telefonice si a tuturor aparatelor aferente. La finalizarea intregii operatiuni de programare a centralei telefonice, angajatii firmei vor beneficia de un mic training pentru a cunoaste functionalitatile sistemului de telefonie.

Peste 15 ani de expertiza

Serviciile BIT Consulting garanteaza un mediu IT sigur si o structura de functionare la cele mai exigente standarde.

Beneficiile Externalizarii IT 24/7

Suport IT 24/7 in Bucuresti si imprejurimi.Timp redus de raspuns la sesizari.Comenzi Online&Telefonice.

Configuratii predefinite de Centrala Telefonica

Mai jos va prezentam cateva configuratii de centrale Panasonic care sunt cele mai intalnite pe piata. Mentionam ca pentru fiecare client in parte, ideal esta sa fie facuta o configuratie specifica necesitatilor acestuia.
Configuratia unei centrale poate varia foarte mult din punct de vedere al costului dar si din punct de vedere al configuratiei :

 • numar de linii de intrare(CO) actual si numar de linii de intrare preconizat in viitor
 • numar de extensii(interioare) actual si numar extensii preconizate in viitor
 • tipul de sistem de telefonie : DIGITAL sau ANALOGIC
 • tipul de aparate telefonice : DIGITALE, ANALOGICE
 • suport pentru telefonie IP
 • ARS – optimizare a traficului in functie de furnizori de telefonie: VODAFONE, ORANGE, ROMTELECOM, RDS
 • necesitatea si posibilitatea de extindere a centralei telefonice

Centrale telefonice uzuale:

 • KX-TES824 + KX-T7730: Aceasta configuratie de centrala contine 3 linii externe si 8 interioare avand capacitate de extindere pana la 8 linii externe si 24 de interioare. Este recomandata companiilor mici in cadrul carora numarul de angajati nu va creste foarte mult.
 • KX-TDA100CE+KX-TDA0108XJ+KX-TDA0170XJ+KX-TDA0180X+ 2 buc KX-T7630CE+ 6 buc KX-T7665CE :Centralele TDA 100 sunt sisteme de telefonie digitale. Aceasta configuratie contine 8 linii de intrare(trunchiuri) si 16 interioare dintre care 8 pot fi digitale si 8 analogice plus 8 telefoane digitale. Aceasta centrala suporta telefonie IP si poate fi extinsa pana la maxim 64 de trunchiuri sau 64 de extensii.
 • KX-TDA200CE+KX-TDA0104XJ+KX-TDA0170XJ+KX-TDA0180X+ 2 buc KX-T7630CE+ 6 buc KX-T7665CE Cu 8 trunchiuri si 16 interioare centrala telefonica TDA200 nu difera foarte mult de TDA100. Totusi are o capacitate de extindere mai mare, cu cele 10 sloturi disponibile poate fi extinsa pana la 128 trunchiuri sau 128 de interioare.

Daca doriti sa aflati ce model de centrala telefonica se potriveste firmei dumneavoatra nu ezitati sa ne contactati

  Programeaza o interventie

  Data

  Computer / Laptop

  Brand

  Sistem operare

  Nume

  Prenume

  Email

  Telefon

  Adresa

  Oras

  Mesaj

  Make an Appointment